Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

Automatische Carwash systemen

Kwaliteit die uw apparatuur in bedrijf houdt

Succesvolle eigenaars van autowasstraten vertrouwen op Wilting Hogedruk Techniek om hun autowasstraat open te houden en gereed te maken voor klanten. Elk ontwerpdetail van Cat Pumps en Hawk hogedrukpompen en producten heeft één doel: het duurzaamste en meest betrouwbare product zijn dat u kunt gebruiken. Terwijl andere pompleveranciers op prijs verkopen (en kosten besparen), blijft Wilting Hogedruk Techniek zich inzetten voor het bouwen van de beste producten om uw bedrijf draaiende te houden.
 
Wilting Hogedruk Techniek biedt een breed scala aan pompen en opties die de industriële eisen overtreffen voor een lange levensduur, probleemloze service en onderhoudsgemak. Er zijn een verscheidenheid aan best passende opties, zoals riemaandrijving, directe aandrijving, flexibele koppeling, koppelingsaandrijving en aangepaste aandrijfeenheden voor al uw wasprogramma’s voor voertuigen:

  • Zelfbediening
  • Roll-over
  • Wasboxen
  • Wasstraat

Wilting Hogedruk Techniek ondersteunt de kwaliteitsproducten met ongeëvenaarde levering en serviceondersteuning op het niveau dat u mag verwachten. Wilting Hogedruk Techniek is er wanneer je hulp nodig hebt. U kunt rechtstreeks met een technicus praten, onze website bezoeken, of onze Data Sheets en uitgebreide servicehandleidingen bekijken.
 
Wanneer onderhoud vereist is, zijn onderdelen op de plank beschikbaar voor 24-uurs verzending. Het superieure ontwerp, inclusief eigen afdichting en kleppensets , maakt onderhoud eenvoudig. Wilt U het onderhoud laten uitvoeren door Wilting Hogedruk Techniek vul dan HIER het RMA formulier in.

Onze toewijding aan kwaliteit, van ontwerp tot materialen, doet nooit af. U kunt op Wilting Hogedruk Techniek rekenen om uw apparatuur draaiende te houden – en uw klanten tevreden te houden!

Hogedruk Unit voorzien van 2 Hawk Hogedrukpompen
Hogedruk Unit voorzien van 2 Hawk Hogedrukpompen