Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

HAWK Hogedrukpompen

HAWK is een merk van Leuco SpA dat bekend staat om zijn hoge druk plunjerpompen en accessoires voor industriële hogedrukreiniging en technologie. HAWK-producten worden gebruikt in een bijna eindeloze reeks toepassingen gebruikt. Het merk is wereldberoemd geworden dankzij de zorgvuldige toewijding aan klantenzorg die getoond word door middel van levering tot ondersteunende diensten.

Diverse Hawk Pompen

Geschiedenis HAWK

Leuco SpA werd in 1979 opgericht in Reggio Emilia, een van de belangrijkste industriële sectoren van Italië, die bekend staat om zijn geschoolde arbeidskrachten en een groot aantal fabrieken voor de productie van machines en agribusiness. Bovendien wordt Reggio Emilia internationaal erkend als het centrum voor de productie van hoogwaardige hogedrukpompen die worden gebruikt in heet- en koudwater hogedrukreinigers en andere hogedrukreinigingsapparatuur.

Al 30 jaar lang is Leuco SpA toonaangevend in het ontwerp van industriële, heavy-duty, multi-plunjerpompen, de productie van hogedrukpompen en -accessoires onder het alom erkende HAWK-label met een assortiment van meer dan 70 modellen die in de hele wereld worden verkocht.

In 2000 werd het kwaliteitssysteem van Leuco SpA gecertificeerd volgens de UNI EN ISO 9001-normen. In 2004 trad Leuco SpA toe tot de Groep KÄRCHER, ‘s werelds grootste fabrikant van reinigingsapparatuur. Dit heeft het bedrijf een extra impuls gegeven om innovatieve producten te ontwerpen en ontwikkelen om aan de behoeften van de wereldmarkt te voldoen.

Alle ontelbare Hawk-applicaties

HAWK pompen en accessoires worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen: hogedrukreinigers (warm en koud water) voor het reinigen van motorvoertuigen, landbouwmachines en tuinmachines, grondverzetmachines, industriële machines, boten, vliegtuigen. Reiniging en ontsmetting in de voedingsindustrie, chemische industrie, gemeenschappen (scholen, ziekenhuizen), landbouw (stallen, stallen, kippenrennen, silo’s …).

Reinigen van tanks: industriële en voedseltanks, tankwagens, afvalbakken. Zandstralen van oppervlakken, gevels en wanden; schoonmaken van monumenten, schoonmaken en onderhoud van scheepsrompen. Verfverwijdering (verfstrippen) van gebouwen, schermen, schepen. Vaste installaties, uitrusting en armaturen, carwashunnels, drive-through wassystemen, self-service wasstraten. Andere toepassingen zoals mist- en vernevelingssystemen voor residentiële, commerciële, industriële en landbouwtoepassingen, brandbestrijdingssystemen, onderhoud en reiniging van afvoeren en riolering, waterleidingen en nog veel meer …      

Hawk pomp motor combinatie

Assortiment en topkwaliteit

Elk onderdeel van de HAWK-pompen van wereldklasse is ontworpen, vervaardigd en getest om de strenge eisen van de schoonmaakindustrie te overtreffen. HAWK-producten staan ​​wereldwijd bekend om de hoogste kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid.

Kwaliteitscontrole HawkPumps

Op onze website worden diverse Hawk pompen weergegeven. Bekijk de onderstaande linken:

– Hawk hogedruk plunjerpompen (enkel de losse pomp)
– Hawk pomp & E-motor Units – Excl. extra toebehoren
– Mobiele Hawk units elektrisch aangedreven

In werkelijkheid zijn er veel meer modellen beschikbaar. Staat uw pompmodel er niet tussen? Bekijk hier de complete Hawk catalogus en informeer naar de prijs en levertijd.

Bekijk onderstaand de bedrijfsvideo van Hawk Pumps Leuco spa.