Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

Prijs en Betaalmethoden


Prijsinformatie
Alle prijzen weergegeven op de website zijn exclusief BTW.
Actieprijzen gelden alleen gedurende de looptijd van de betreffende actie, zolang de voorraad strekt.

Geregistreerde klanten krijgen een inlogcode bestaand uit een gebruikersnaam en een wachtwoord.

Prijs op aanvraag
Producten waarbij ”prijs op aanvraag” staat vermeld kunt U gemakkelijk aanvragen door middel van op de knop aanvragen te klikken.
Na het invullen van uw contactgegevens en wensen ontvangt U zo spoedig mogelijk een offerte op maat. Nadat U het formulier correct heeft ingevuld ontvangt U een mail met een overzicht van de ingevulde gegevens van de offerte aanvraag.

Wilt U grotere aantallen aanvragen / bestellen / afnemen?
Maakt U gebruikt van een eigen inkoop/aanvraag automatiseringssysteem?
Neem dan contact op met Wilting Hogedruk Techniek op info@hogedruktechniek.nl of 0598-221222 voor een passend voorstel.


Betalingsinfo
U kunt op verschillende manieren betalen:

–          Ideal

–          Op rekening (na overleg)

–          Betaling vooraf

Aan niet geregistreerde klanten leveren wij uitsluitend na vooruitbetaling of betaling per iDEAL. De uitlevering van uw bestelling volgt direct na ontvangst van uw betaling.
Voor bedrijven kan, uitsluitend na overleg, de eerste bestelling “op rekening” geleverd worden.
Voor klanten met wie een levering op factuur is overeengekomen, geldt een betalingstermijn van veertien (14) dagen, mits anders overeengekomen.


Betalen
Wij maken gebruik van Mollie. Mollie staat bekend om haar betrouwbaarheid en wordt door iedere bank ondersteund. Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. U kunt betalen middels:.


Mollie/iDEAL
Deze betaalmethode is mogelijk voor rekeninghouders bij ABN Amro, ASN, Frieslandbank, ING/Postbank, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, TriodosBank, van Lanschot Bank. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.


Overschrijving
Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u op onze bevestiging een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeld altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient volledig binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden. Gedurende deze dagen reserveren wij de bestelde artikelen voor u. Mochten wij de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan geven wij de artikelen weer vrij voor de verkoop. Wij verzenden een bevestiging per e-mail als wij uw betaling hebben ontvangen en als uw bestelling verzonden wordt. 


Betaalgegevens:
Rekeninghouder   Wilting Hogedruk Techniek
IBAN                        NL67RABO0334657385
BIC                            RABONL2U

Leveringsinformatie

Levering

– Bij bestelling op rekening of online-betaling zoals iDEAL e.d.,  geldt:
voor 14.00 uur besteld uw bestelling wordt dezelfde dag verzonden (mits voorradig).
– Bij bestelling onder vooruitbetaling geldt:
  uw bestelling wordt verzonden op de dag waarop uw betaling wordt ontvangen.

Aflevering volgt in principe de volgende werkdag tijdens normale werktijden door een pakketdienst. U kunt ook kiezen voor een gegarandeerde levering voor een bepaalde tijd, hiervoor geld een meerprijs afhankelijk van de gekozen optie.

Verzendkosten

Alle bestellingen worden belast met € 10,00 verzend en behandelingskosten ongeacht het aantal artikelen dat U bestelt.

Deze verzendkosten zijn van toepassingen op zendingen tot 31 kilo als pakket. Palletzendingen worden belast met een bijdrage van € 49,50.


Vanaf € 500,- (excl. BTW) word het franco huis geleverd.( binnen Nederland )

Een “online” of “offline” bestelling

Nadat de “online” of “offline” bestelling / overeenkomst definitief tot stand is gekomen wordt per e-mail ook een overzicht van de bestelling bezorgd, dit overzicht geldt als bestelbon.

Hoewel Wilting Hogedruk Techniek zijn best doet om de website steeds up to date te houden kan zij niet 100% garanderen dat de op de website aangeboden goederen steeds voorradig zijn. Indien zou blijken dat een besteld product niet voorradig is zal de levertermijn verlengd worden met de termijn die Wilting Hogedruk Techniek nodig heeft om het product te bestellen. U word hiervan op de hoogte gehouden d.m.v. een orderbevestiging.


Leveringen in het buitenland

We verkopen en leveren voornamelijk in Nederland, maar we kunnen ook op speciaal verzoek internationaal leveren. We kunnen in het Engels met U communiceren. Laat ons op info@hogedruktechniek.nl weten wat U wilt kopen en waar U de levering naar toe wilt laten verzenden. Wij zullen U op de hoogte brengen van de verzendkosten. We kunnen de bestelling voor u gereed maken en u kunt vooraf betalen per proforma factuur. Hiervoor kunt U het beste contact opnemen per mail info@hogedruktechniek.nl

BTW-0 Tarief: 
Als uw organisatie in de EU is geregistreerd voor btw-doeleinden, kunt u ‘btw-vrij’ kopen (de Nederlandse btw is 21% en alle prijzen weergegeven op onze website zijn Exclusief BTW)

Vertaalfunctie: 
U kunt effectief door onze website bladeren met behulp van een online vertaal-app, zoals Google Translate.


Deliveries Abroad

We mainly sell and deliver in The Netherlands, but we can also deliver internationally by special request. Let us know at info@hogedruktechniek.nl what you to want to buy and where you would like the delivery to be sent. We will notify you of the delivery costs.
We can create the order for you, and you can pay in advance by proforma invoice.

If your organization is EU-registered for VAT purposes, you can purchase ‘VAT-free’ (The Netherlands VAT is 21% , and all our prices on our website are excluded VAT)

We can communicate with you directly in English. If you prefer you can send us an email in English.

You can browse our website effectively using an online translation app, such as Google Translate.

Hoe onze site te gebruiken

Bij Wilting Hogedruk Techniek vinden we het belangrijk dat we het bestellen zo eenvoudig mogelijk maken voor onze klanten. Naarmate het internet in gebruik en populariteit toenam, moesten we ervoor zorgen dat we op de hoogte bleven met de nieuwste technieken en het gevoel hebben dat onze nieuwe site ons in staat stelt dat te doen.

LEES HIER VERDER OVER DE WERKING VAN ONZE WEBSITE