Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

KRÄNZLE THERM-RP-REEKS

De warmwater modellen met een indrukwekkend spoeleffect en reinigingsvermogen! Met hoge werkdruk en een hoge water hoeveelheid!

De heetwater-hogedrukreinigers Kränzle-therm combineren een groot aantal technische innovaties. Deze zorgen voor de hoogste performance, betrouwbaarheid, veiligheid en bedieningscomfort tijdens het dagelijkse gebruik. De nieuwe Kränzle Therm-RP serie biedt met de nieuwe krukaspomp een watervermogen tot 1600 l/h. Daarmee zijn de heetwater apparaten voorbestemd voor toepassingen, waar een hoog waseffect bij hoge werkdrukken vereist is. Optische vlamcontrole, bedrijfsurenteller en omvangrijke veiligheidsinrichtingen maken van de Kränzle therm absoluut bedrijfszekere, milieuvriendelijke, zuivere en geluidsarme producten. 

Met Kränzle-technologie bespaart u water en energie – en dat bij maximale reinigingswerking!

De moderne techniek en het reinigingsvermogen bij een hoge werkdruk maken van de nieuwe Kränzle Therm-RP serie de ideale warmwater hogedrukreiniger voor verschillende sectoren zoals constructie en grondverzet, maar ook in akkerbouw en veehouderij.

Branderkamer

De door Kränzle ontwikkelde brandkamer is ontworpen voor professionele permanente belasting en het uitstekende thermische rendement garandeert een laag brandstof verbruik en geringe emissies.

Branderkamer Kranzle Therm

Veiligheidsventiel

Beschermt tegen ontoelaatbare hoge overdruk.

Stromingswachter

Verhindert oververhitting van de verwarmingskamers bij watergebrek.

Drukschakelaar

Vrijgave van de verbranding alleen bij bestaande werkdruk.

Verschildrukschakelaar

Stuurt de automatische uitschakeling wanneer het veiligheidsuitschakelpistool 30 seconden lang gesloten blijft.

Overstroom activeerder

Schakelt de hogedrukreiniger bij te hoge stroomopname uit.

Optische vlamcontrole

Schakelt de brandstoftoevoer uit wanneer de brandervlam uitgaat.

Drukregelventiel

Maakt een traploze regeling van de water- hoeveelheid en van de waterdruk mogelijk, evenals het drukloze bypass-bedrijf.

Kranzle Therm warmwaterreiniger

Digitale thermostaat

Bedrijfsmodus 1: Thermostaatregeling in °C

De gewenste watertemperatuur wordt in °C ingesteld. Een thermostaat meet de temperatuur aan het einde van de verwarmingslang en stuurt de brander tot de gewenste temperatuur bereikt is. (De REËLE temperatuur wordt in het display weergegeven.)

Digitale thermostaat Kranzle Therm

Bedrijfsmodus 2: Branderprestatie in %

De brander wordt door het ingestelde procent (INGESTELDE WAARDE) in een cyclusfrequentie in- en uitgeschakeld. De watertemperatuur aan het einde van de verwarmingslang wordt in °C als REËLE waarde getoond. Het voordeel

van deze bedrijfsmodus ligt in een op de graad exact gehouden watertemperatuur (+/- 1°C), zelfs bij bedrijf met deelhoeveelheden en lage temperaturen.

Bedrijfsurenteller

Om de service-intervallen eenvoudig te bepalen.

Kranzle RP hogedrukpomp

Bekijk hier alle beschikbare KRÄNZLE THERM-RP modellen