Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

Kränzle Primus 1000 TST & 1200 TST

23 april 2023 door: Jacob Wilting
Kränzle Primus

Kränzle hogedrukreiniger Primus: krachtig en compact

De Kränzle hogedrukreiniger Primus is een krachtige hogedrukreiniger die geschikt is voor verschillende sectoren, zoals landbouw en industrie. Met dit compacte apparaat geniet je van een krachtige reiniging, waar je ook bent.

Dit compacte formaat wordt mogelijk gemaakt door het uitgekiende ontwerp van het chassis. De motor en pomp zijn goed beschermd en afgeschermd van invloeden van buitenaf. De zachte rondingen op het stuur en handgreep zorgen voor een comfortabele bediening.

De Kränzle Primus is ook onderhoudsvriendelijk. De motor en pomp zijn gemakkelijk toegankelijk door het verwijderen van de bovenste behuizing met slechts vier schroeven. De hogedrukreiniger wordt geleverd met een 20 meter lange slanghaspel en haspelrem. Bovendien helpt de nieuwe op- en afrolsteun bij het moeiteloos oprollen van de hogedrukslang.

Ervaar de reinigende kracht van Kränzle met de Kränzle hogedrukreiniger Primus. Of je nu in de landbouw, industrie of andere sector werkt, dit krachtige en compacte apparaat zorgt voor een effectieve en efficiënte reiniging.

Leverbaar in 2 verschillende modellen, zie onderstaande linken voor meer informatie:

Kränzle Primus 1000 TST – 16.6l/m 220BAR

Kränzle Primus 1200 TST – 20l/m 180BAR