Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

Nieuwe product catalogus Kränzle 2023

19 november 2023 door: Jacob Wilting

DE JUISTE “KRÄNZLE” VOOR ELKE TOEPASSING

Voor de (industriële)reiniging heeft Wilting Hogedruk Techniek de beschikking over een breed leveringsprogramma van professionele koud en warm water hogedrukreinigers van Kränzle.

Kränzle hogedrukreinigers

Al meer dan 40 jaar staat de naam Kränzle voor de hoogste kwaliteit, innovatie en verantwoordelijkheid voor het milieu. De engineers werken op basis van deze waarden in onderzoek en ontwikkeling continu aan innovaties, die voldoen aan de wereldwijde eisen van de schoonmaakbranche rekening houdend met overtuigende oplossingen. Hoogwaardige materialen, goed ontworpen technologie en ervaren medewerkers zijn de basisbouwstenen. Hierdoor is het merk Kränzle een van de wereldwijde kwaliteitsleider voor reinigingsmachines.

Voor perfecte netheid in de industrie, ambacht, landbouw en thuis en op de boerderij! Het Kränzle product gamma is verdeeld in zeven servicegebieden, variërend van hogedrukreinigers tot industriële stofzuigers en handvegers tot toepassing specifieke accessoires. Of het nu gaat om draagbare hogedrukreinigers, mobiele hogedrukreinigers, hogedrukreinigers in koud water en warm water of stationaire systemen – er zijn vrijwel geen grenzen aan uw wensen. Voor elk van de productlijnen geldt de claim: Kwaliteit gemaakt in Duitsland!

Zie de onderstaande link voor het complete leveringsprogramma van Kränzle:

Kränzle hogedrukreinigers & Accessoires