Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

Reiniging en desinfectie van grote oppervlakken met Kränzle hogedrukreinigers

7 april 2020 door: Jacob Wilting

Kränzle hogedrukreinigers kenmerken zich door hun lage waterverbruik en hoge reinigingskracht bij het reinigen van grote oppervlakken. Zelfs moeilijk bereikbare plaatsen zoals diepe scheuren of scheuren in het oppervlak kunnen dankzij de hoge druk en de juiste schoonmaakaccessoires moeiteloos worden gereinigd en gedesinfecteerd.

Bij reiniging met heet water boven 80 ° C watertemperatuur worden ziektekiemen, bacteriën en virussen verminderd, zelfs zonder desinfecterende middelen. Heet water verwijdert vuil, vetten en oliën gemakkelijker en de droogtijd wordt ook aanzienlijk verkort. Dit bespaart u tot 35% werktijd voor reiniging en desinfectie.

Hogedrukreiniger voor warm water

Kränzle heetwater hogedrukreinigers genereren met behulp van een oliegestookte ketel een watertemperatuur tot 89 ° C. Er zijn ook apparaten met een elektrische doorstroomverwarmer (Kränzle e-therm-serie). Door de hoeveelheid water te verminderen, kan stoom in de stoomfase worden gereinigd met hete stoom tot 155 ° C (Kränzle therm-1-serie). Dit verwijdert niet alleen hardnekkig vuil van oppervlakken, het bestrijdt ook effectief virussen en bacteriën.

Dankzij de traploze drukregeling op alle Kränzle hogedrukreiniger modellen kunt u de waterdruk en het watervolume optimaal afstemmen op het te reinigen oppervlak.

  • Warmwater- / stoomproductie tot max. 155 ° C
  • grote reinigingskracht tot 1.600 l / h (therm-RP-serie)
  • traploze drukregeling
  • Digitale thermostaat voor het regelen van de watertemperatuur
  • efficiënte brandertechnologie inclusief diverse veiligheids- en uitschakelinrichtingen
  • Snel verwisselbaar stekkersysteem

Serie Therm-1 – met Diesel verwarmd
Met digitale thermostaat voor een nauwkeurige watertemperatuur,
Bekijk hier alle modellen.

Serie Therm-RP – met Diesel verwarmd
Met hoge werkdruk en maximale wateropbrengt.
Bekijk hier alle modellen.

E-Therm Serie – Elektrisch verwarmd

Ideaal voor alle emissievrije reinigingstoepassingen in gezondheidsgevoelige toepassingsgebieden.
Bekijk hier alle modellen.

Accessoires voor reiniging en desinfectie

Bij het reinigen met hogedrukreinigers moeten ook geschikte reinigingsmiddelen worden aangebracht met een schuiminjector om infectieketens te onderbreken en alle vuilresten te verwijderen.


Schuiminjector

Voor het aanbrengen van reinigings- en ontsmettingsmiddelen. Schuiminjectoren produceren een klevend schuim dat de belichtingstijd en reinigingsprestaties aanzienlijk verhoogt.

Bekijk hier een overzicht.

Vloerreinigers / oppervlaktereinigers

Voor een snelle en efficiënte basisreiniging / voorreiniging van kleine tot zeer grote oppervlakken heeft Wilting Hogedruk Techniek verschillende oppervlaktereinigers beschikbaar tot een maximale temperatuur van 120 °C.

Bekijk hier een overzicht.

Voordelen van een oppervlaktereiniger:

– De sproeiers bevinden zich onder een bepaalde hoek, waardoor er minder kans is dat je de klinkers of voegen gaat beschadigen
– Doordat alles zich bevind onder een kap minder last van rondvliegend vuil dat je daarna nog moet gaan verwijderen
– Ergonomisch: doordat de schotel rust op de grond hebt u minder kracht nodig
– De kracht op het oppervlak is steeds gelijk aangezien de afstand gelijk blijft. Zeker op hout soorten is dit een groot voordeel (lichtere of donkere plekken)
– Tijdswinst: sneller kunnen werken, zeker bij de grotere terrasreinigers en hebt ook minder werk bij na spoelen.

Vuilfrees

Een vuilfrees spuit – net als een puntstraalnozzle – het water met een grote kracht naar buiten in een dun straaltje. 40 % meer reinigingskracht doordat de voordelen van de puntstraal (grote reinigingskracht ) gecombineerd worden met een grote oppervlakteprestatie.