Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

Revisie Catpomp & Reparatie Cat Pumps hogedrukpompen

De beste bescherming tegen ongeplande stilstand of het falen van een hogedrukreiniger / hogedrukspuit / hogedruksysteem is goed preventief periodiek onderhoud. Door periodiek onderhoud voorkomt u stilstand en bent u zeker van betrouwbaar proces, wat uw bedrijfszekerheid ten goede komt.

Heeft U zelf niet de middelen om een reparatie of onderhoud aan uw machine uit te voeren kunnen wij dit voor U regelen. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als uw bedrijf met een onverhoopte storing of niet werkende reinigingsmachine te maken krijgt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij het probleem snel en efficiënt te verhelpen.

Verzenden hogedrukpomp

Mocht U liever de hogedrukpomp / reiniger opsturen ter revisie, dan is onze werkplaats beschikbaar om weer een leven toe te voegen aan uw hogedrukpomp. Wilt U uw hogedrukpomp opsturen? Dan vragen wij U het onderstaand reparatie formulier te downloaden en compleet ingevuld met de hogedrukpomp mee te sturen in de verpakking.
U kunt ook optioneel het defecte onderdeel laten afhalen door de pakketdienst van Wilting Hogedruk Techniek, informeer naar de mogelijkheden.

Stappenplan revisie:
Na binnenkomst van de goederen in de werkplaats worden de volgende stappen doorlopen:
1. De goederen worden geïnspecteerd / technisch nagekeken.
2. Nadat de goederen zijn geïnspecteerd wordt een reparatierapport opgesteld en aan de afnemer toegezonden. Dit rapport vermeldt:
– de te vervangen onderdelen
– de uit te voeren werkzaamheden
– een indicatie van de reparatietijd
– de reparatieprijs. Indien de reparatie 60% of meer van de nieuwwaarde van het product bedraagt wordt een aanbieding gedaan voor een nieuw exemplaar
3. Pas na akkoord word overgegaan tot een revisie of vervanging.

Hogedrukpomp reviseren of vervangen?

Wij krijgen vaak de vraag van onze klanten of het nog rendabel is om een Cat Pumps hogedrukpomp te reviseren. Door ons stappenplan die wij toepassen bij elke revisie komt U nooit voor onverwachte kosten te staan. Indien de reparatie 60% of meer van de nieuwwaarde van het product bedraagt wordt een aanbieding gedaan voor een nieuw exemplaar.

Storingsdienst / monteur op locatie

Als verzending van de pomp moeilijk uitvoerbaar is, kan een beroep gedaan worden op een onze storingsdienst, voor het ter plaatse repareren en desgewenst proefdraaien.
Na een reparatie word de machine uitvoerig getest, bekijk onderstaand een video van een testrun na revisie.

CatPumps & Catpomp Specialist

Wilting Hogedruk Techniek is gespecialiseerd in maatwerk met CatPumps producten. Door onze jarenlange ervaring adviseren wij onze klanten vakkundig op het gebied van vloeistofpompen.
Heeft U een hogedruktoepassing en U weet niet exact welke hogedrukpomp & accessoires U benodigd bent? Dan kunnen wij U adviseren voor de juiste hogedrukpomp / installatie voor uw toepassing. Dit kan bestaan uit levering van losse componenten of de levering van een compleet samengebouwde stationaire unit.

Wilting Hogedruk Techniek – Cat Pumps specialist: 
– Advies & ondersteuning
– Technische berekeningen
– Reparatie & Preventief periodiek onderhoud
– Speciale ombouw van Catpompen voor speciale vloeistoffen / toepassingen
– Snelle levering van hogedrukaccessoires en onderdelen / spare parts.

CatPumps model 2530 Stationaire unit

Zelf een revisie uitvoeren aan een CatPumps hogedrukpomp

De Catpomp is ontwikkeld als hogedrukpomp, zodat probleemloos functioneren jarenlang gewaarborgd is.
Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar, waarbij als alternatief complete servicepakketten kunnen worden geleverd tegen scherpe prijzen.

Bekijk hier een overzicht met complete revisie kits / reparatie sets.

De beste bescherming tegen ongeplande stilstand of het falen van het systeem is goed preventief periodiek onderhoud. Door periodiek onderhoud voorkomt u stilstand en bent u zeker van betrouwbaar proces, wat uw bedrijfszekerheid ten goede komt.

Standaard zijn CatPumps hogedrukpompen gebouwd met Buna N (NBR) afdichtingen. Optioneel zijn er andere afdichtingssoorten / materialen leverbaar.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Doe HIER uw aanvraag.