Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

Revisie & Reparatie Kranzle hogedrukreinigers

De beste bescherming tegen ongeplande stilstand of het falen van een hogedrukreiniger / hogedrukspuit / hogedruksysteem is goed preventief periodiek onderhoud. Door periodiek onderhoud voorkomt u stilstand en bent u zeker van betrouwbaar proces, wat uw bedrijfszekerheid ten goede komt.

Heeft U zelf niet de middelen om een reparatie of onderhoud aan uw machine uit te voeren kunnen wij dit voor U regelen. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als uw bedrijf met een onverhoopte storing of niet werkende reinigingsmachine te maken krijgt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij het probleem snel en efficiënt te verhelpen.

Verzenden hogedrukreiniger

Mocht U liever de hogedrukpomp / reiniger opsturen ter revisie, dan is onze werkplaats beschikbaar om weer een leven toe te voegen aan uw hogedrukpomp. Wilt U uw hogedrukpomp opsturen? Dan vragen wij U het onderstaand reparatie formulier te downloaden en compleet ingevuld met de hogedrukpomp mee te sturen in de verpakking.
U kunt ook optioneel het defecte onderdeel laten afhalen door de pakketdienst van Wilting Hogedruk Techniek, informeer naar de mogelijkheden.

Na binnenkomst van de goederen in de werkplaats worden de volgende stappen doorlopen:
1. De goederen worden geïnspecteerd / technisch nagekeken.
2. Nadat de goederen zijn geïnspecteerd wordt een reparatierapport opgesteld en aan de afnemer toegezonden. Dit rapport vermeldt:
– de te vervangen onderdelen
– de uit te voeren werkzaamheden
– een indicatie van de reparatietijd
– de reparatieprijs. Indien de reparatie 60% of meer van de nieuwwaarde van het product bedraagt wordt een aanbieding gedaan voor een nieuw exemplaar
3. Pas na akkoord word overgegaan tot een revisie of vervanging.

Storingsdienst / monteur op locatie

Als verzending van de pomp moeilijk uitvoerbaar is, kan een beroep gedaan worden op een onze storingsdienst, voor het ter plaatse repareren en desgewenst proefdraaien.
Na een reparatie word de machine uitvoerig getest, bekijk onderstaand een video van een testrun na revisie.

Spoed of storing?  
Mail: info@hogedruktechniek.nl
Bel of WhatsApp: 06 – 46001235