Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

WAAROM ZOU U VOOR EEN KRÄNZLE PRODUCT KIEZEN?


Wie voor het merk Kränzle kiest, krijgt altijd geperfectioneerde hogedrukreinigers met technische voordelen die over de gehele linie overtuigen. Veel van deze technische details zijn innovaties die hun oorsprong vonden in het Kränzle ontwikkelingscentrum in Illertissen. Zodoende profiteren gebruikers van de hoogste kwaliteit “Made in Germany”, soevereine reinigingskracht en een bijzonder lange levensduur.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle_hogedrukreinigers_overzicht_divers-1024x729.jpg

Pompkop uit speciale messing

Storingen door roestvorming kunnen niet optreden. De water transporterende onderdelen van de pompkop en de veiligheidsinrichtingen zijn van roestvrijstaal of speciaal messing en garanderen een lange levensduur.

Functiestoringen door corrosie kunnen niet optreden. Alle onderdelen die in aanraking komen met water zijn van roestvrij staal of speciale messing.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-pompkop-messing-1024x1024.jpg
Motoren met laag toerental

De Kränzle hogedrukreinigers- met uitzondering van de modellen HD 10/122, K 1132 en K 1152 TS T – zijn met langzaam lopende, geluidsarme en duurzame 4-polige elektromotoren (1.400 t/min) uitgerust. Dit reduceert de aanloopstroom, het geluidsniveau en de slijtage.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-elektromotoren-laag-toerental-1024x1024.jpg
Plunjer (zuiger) uit roestvrij staal met keramische bekleding

Alle Kränzle hogedrukreinigers zijn voorzien van roestvrijstalen plunjers met een slijtvaste keramische laag, die de levensduur van de machine aanzienlijk verhogen. De goede thermische geleidbaarheid van een roestvrijstalen plunjer wordt met de positieve eigenschappen van een keramische laag (extreem slijtvast oppervlak) gecombineerd.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-Plunjer-zuiger-uit-roestvrij-staal-met-keramische-bekleding-1024x1024.jpg
Droogloopbeveiliging

Alle hogedrukreinigers zijn met een weefselmanchet en een teflon-grafiet-backring per plunjer uitgerust. De uitstekende glij-eigenschappen van teflon-grafiet verminderen de wrijvingsweerstanden en op deze wijze de temperatuur in het toestel. Hierdoor treedt er minder snel schade op als de hogedrukreinigers zonder water vallen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is KRÄNZLE_RP_pomp.jpg
Lekkage terugvoersysteem

In de pompkop zit een dubbele dichting rond de plunjers waartussen een terugvoerkanaal voorzien is. Water dat voorbij de eerste dichting komt, wordt zo meteen weer afgevoerd zodat het niet tot aan de tweede dichting kan komen. Op deze unieke manier wordt bij Kranzle hogedrukreinigers vermeden dat er water uit de pompkop in de oliecarter terecht komt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-Lekkage-terugvoersysteem.jpg
Bypass

Alle hogedrukreinigers gaan bij het sluiten van het pistool in bypass. Het water wordt met een restdruk van ca. 10 bar door een gesloten circuit geleid. Toestellen met de extra vermelding TS (TOTAL-STOP) schakelen in dit geval ook de motor uit. De pomp en de aandrijving worden ontlast, wat energiebesparend is en tevens tot een beduidende verhoging van de levensduur leidt.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-bypass-1024x1024.jpg
Traploze druk- en waterhoeveelheid regeling

Bij alle hogedrukreinigers kan de druk en het debiet exact afgesteld worden op de specifieke reinigingstaak.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-traplozedrukregeling-1024x521.jpg
Manometer uit roestvrij staal

Alle hogedrukreinigers zijn uitgerust met een grote, overzichtelijke manometer die gevuld is met glycerine om trillingen te dempen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-manometer-roestvrijstaal-1024x1024.jpg
ROTO-MOLD-CHASSIS

De machines van de seriën K 1152, K 2000, Profi, quadro, bully en therm zijn uitgerust met een Roto-Mold-chassis. Dit uit één stuk gemaakte, zeer stevige en torsievrije frame zorgt ervoor dat de stabiliteit van de hogedrukreiniger gemaximaliseerd wordt. Motor en hogedrukpomp liggen goed beschermd in het frame en zijn zo in grote mate afgeschermd van externe inwerkingen. Deze Kränzle chassis zijn praktisch onverwoestbaar.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-ROTO-MOLD-CHASSIS-1024x521.jpg
WATERRESERVOIR

Het geïntegreerde waterreservoir (bij de machines van de serie Profi, quadro en therm) dient als wateropslag tussen het leidingnet en de hogedrukpomp, daardoor wordt schade aan de pomp door watergebrek in grote mate vermeden.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-waterreservoir-1024x523.jpg
ORDENINGSPRINCIPE

De kokers voor pistool met uitschakelbeveiliging, vuilfreeslans, turbokiller-lans en lans met vlakstraal evenals de opwikkeling voor het elektrische snoer zorgen voor optimale arbeidsvoorwaarden en een snelle toegang tot de toebehoren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-opbergsysteem-1024x528.jpg
SLANGHASPELS

Modellen met slanghaspels bieden maximale functionaliteit en voorkomen ongelukken door losliggende slangen. De grotere haspels hebben de mogelijkheid voor een slang tot 30 meter, afhankelijk van het model, en hebben hiermee een grotere reikwijdte.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Kranzle-slanghaspel-1024x521.jpg
TERREINGESCHIKTHEID EN STABILITEIT

Het extreem stabiele en robuuste chassis zorgt voor moeiteloos bewegen, ook in moeilijk terrein, en zorgt voor een hoge betrouwbaarheid bij gebruik. Kleine hindernissen kunnen zonder moeite genomen worden dankzij de grote wielen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 612060_Kranzle_Quadro_800TST_D12-1024x1024.jpeg

Bekijk hier een overzicht met alle beschikbare Kranzle hogedrukreinigers.