Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

CatPumps Whiteboard-sessies

Bekijk de video’s van Steve Larson van CatPumps als hij populaire onderwerpen behandelt over positieve verdringerpompen en hogedruksystemen.

Cavitatie:

Wat is cavitatie? Wat is het effect op systeemcomponenten? Wat zijn de toepassingsfactoren die cavitatie veroorzaken? Steve Larson beschrijft de gevolgen van cavitatie. Onderstaand worden 2 video’s weergegeven met meer uitleg over cavitatie.


Selecteren Drukregelventiel:


Verkeerde dimensionering van een drukregelklep kan leiden tot overdruk van het systeem. Steve Larson legt uit hoe dit gebeurt en hoe dit te voorkomen.


Trillingen:

Waarom een ​​pulsatiedemper gebruiken? Hoe werken ze? Waar is de beste locatie in een systeem? Steve Larson bespreekt hoe pulsatiedempers kunnen worden geplaatst en geplaatst voor de beste resultaten.


Tankontwerp:

Belangrijke ontwerp en tips voor reservoirs (tanks), indien gebruikt. Steve Larson wijst op de voordelen.


Rotatie van de pomp

Is er een voorkeursrotatie direct voor Cat Pumps positieve verdringer hogedrukpompen? Steve Larson bespreekt waarom pomprotatie van belang kan zijn in een toepassing.


Thermische kleppen:

Waarom zijn thermische kleppen soms nodig? Hoe werken ze en waar is de beste locatie in een systeem? Steve Larson geeft een compleet overzicht van thermische kleppen.


Temperatuur

Wat is een “veilige vloeistofzone”? Hoe beïnvloedt temperatuur de eigenschappen van afdichtingen en vloeistoffen? Steve Larson bespreekt de belangrijkste overwegingen van temperatuur in een systeem.


Nozzle maat kiezen:


Steve Larson legt uit hoe je de juiste nozzles selecteerd voor je hogedruksysteem.


Nozzle-stijlen

Steve Larson van CatPumps bespreekt de verschillende soorten hogedruksproeiers bespreekt die beschikbaar zijn voor uw hogedruksysteem.