Winkelwagen

Subtotaal
Naar bestellen

Revisie Cat Pumps / Reparatie Catpomp hogedrukpomp

10 oktober 2019 door: Jacob Wilting

De beste bescherming tegen ongeplande stilstand of het falen van een hogedruksysteem is goed preventief periodiek onderhoud. Door periodiek onderhoud voorkomt u stilstand en bent u zeker van betrouwbaar proces, wat uw bedrijfszekerheid ten goede komt.

Complete revisiekits CatPumps hogedrukpompen

 
Wilting Hogedruk Techniek heeft complete revisiekits beschikbaar voor het compleet reviseren van uw Catpomp. Dankzij duidelijke datasheets / tekeningen en service video’s is het eenvoudig om het onderhoud zelf uit te voeren. Een overzicht van de revisiekits word weergegeven op de onderstaande link:
Complete revisiekits CatPumps hogedrukpompen

Standaard worden Catpompen voorzien van NBR afdichtingen (Buna-N siliconen vrije afdichtingen en O-ringen). NBR is geschikt voor de meeste toepassingen. Heeft U een toepassing waarmee U een andere ”speciale” vloeistof verpompt en U twijfelt over de keuze van de afdichtingen / seals ? Informeer dan bij Wilting Hogedruk Techniek en wij U adviseren voor het selecteren van de juiste afdichtingssoort. In het onderstaande document worden verschillende seal opties weergegeven.

Reparatie & onderhoud

Heeft U zelf niet de middelen om een reparatie of onderhoud aan uw machine uit te voeren kunnen wij dit voor U regelen. Wij weten als geen ander hoe vervelend het is als uw bedrijf met een onverhoopte storing of niet werkende reinigingsmachine te maken krijgt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij het probleem snel en efficiënt te verhelpen.

Wilting Hogedruk Techniek is gespecialiseerd in repareren / reviseren / ombouwen van :
– Cat Pumps plunjer en zuiger pompen
– Hawk Pumps Hogedrukpompen
– Kranzle hogedrukreinigers
– Overige merken Hogedrukpompen
– Hogedruk accessoires , drukregelaars , veiligheidsventielen , pulsatiedempers etc etc.
– Overige revisies op aanvraag.

U kunt de hogedrukreiniger / hogedrukpomp opsturen naar onze werkplaats (of laten afhalen door onze transporteur) of wij komen bij U op locatie langs om uw hogedrukinstallatie te reviseren.
Wilt U meer informatie klik dan op de onderstaande link:
Reparatie / service / RMA aanvraag

Complete revisie / reparatie kits CatPumps hogedrukpompen